Thuis ProductenPLC SCR Module

16 Manierplc SCR de Overbelasting van de de Raadsversie van de Modulecontrole Anti - Interferentiekring

Certificaat
Van goede kwaliteit Enige Fasevoltage Controlerelais voor verkoop
Van goede kwaliteit Enige Fasevoltage Controlerelais voor verkoop
Klantenoverzichten
Товар пришел оперативно и в срок.

—— Gleb Yalymov

Grote Verkoper. Snelle levering.

—— Sergey Budilov

спасибо получил очень быстро

—— Djakhangir Chariev

goede kwaliteit, beter dan het merk Anley en JVM van Taiwan. Goede communicatie met verkoper.

—— Robert Ong

Ik ben online Chatten Nu

16 Manierplc SCR de Overbelasting van de de Raadsversie van de Modulecontrole Anti - Interferentiekring

China 16 Manierplc SCR de Overbelasting van de de Raadsversie van de Modulecontrole Anti - Interferentiekring leverancier
16 Manierplc SCR de Overbelasting van de de Raadsversie van de Modulecontrole Anti - Interferentiekring leverancier 16 Manierplc SCR de Overbelasting van de de Raadsversie van de Modulecontrole Anti - Interferentiekring leverancier

Grote Afbeelding :  16 Manierplc SCR de Overbelasting van de de Raadsversie van de Modulecontrole Anti - Interferentiekring

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: GINRI
Certificering: CE,CCC
Modelnummer: Jr-16K

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 20st
Verpakking Details: Het voltagerelais is standaard zeewaardig pakket, de individuele doos van 1pcs of 5pcs in een midden
Levertijd: 1-30 dagen op ordehoeveelheid
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, Paypal
Levering vermogen: 20000pcs per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Output Type: SCR I/O punten: 16
Inputsignaal: NPN/PNP Ingangsspanning: DC24V
Uitgangsspanning: AC 24-250V Outputcontacten: 1NO (SCR)

16 Manierplc SCR de Overbelasting van de de Raadsversie van de Modulecontrole Anti - Interferentiekring

 

 

PLC drie outputtypes zijn: relaisoutput, transistoroutput en thyristor output. Wat zijn de verschillen tussen deze drie verschillende outputtypes?

(1) relaisoutput:

Het voordeel is dat de verschillende gemeenschappelijke punten verschillende AC en gelijkstroom-ladingen kunnen hebben, en de voltages kunnen ook verschillend zijn. De ladingsstroom kan 2A/point bereiken; nochtans, is de methode van de relaisoutput niet geschikt voor verrichtingslading met hoge frekwentie, die het leven van het relais is. beslist. Zijn leven wordt verminderd met de verhoging van ladingsstroom, over het algemeen van de honderdduizenden tijden aan Jl miljoen keer, kunnen sommige bedrijfproducten meer dan 10 miljoen keer bereiken, is de reactietijd 10ms.

(2) Thyristor output:

Met een ladingscapaciteit van 0.2A/point, slechts met AC kan de lading, aan hoge frequentieverrichting aanpassen, is de reactietijd 1ms.

(3) transistoroutput:

Het grootste voordeel moet aan verrichting met hoge frekwentie aanpassen, is de reactietijd kort, over het algemeen over 0.2ms, maar het kan een DC5-30V-lading slechts nemen, is de maximumstroom van de outputlading 0.5A/point, maar elke 4 punten kunnen niet groter zijn dan 0.8A.

Wanneer uw frequentie van de systeemoutput minder dan 6 keer per minuut is, zou de relaisoutput wegens zijn eenvoudig kringsontwerp, sterke anti-jamming en lastcapaciteit moeten worden verkozen. Wanneer de frequentie 10 keer/min of minder is, kan de wijze van de relaisoutput worden goedgekeurd; de Darlington-transistor (5-10A) kan ook door de PLC output worden gedreven, en dan kan de lading worden gedreven, die zeer kan worden verminderd.

Relaisvoordelen: AC en gelijkstroom-de lading kan worden gedreven; de lading schatte stroom is groot;

Nadelen: de werkende frequentie kan niet te hoog zijn, terwijl het relais met lange levensuur, gewoonlijk 1 miljoen keer heeft;

Transistorvoordelen: de werkende frequentie kan honderden KHZ, niet-contact bereiken, zodat is er geen verklaring van het mechanische leven;

Nadelen: Kan slechts met gelijkstroom-lading (over het algemeen minder dan DC30V) worden verbonden, is de stroom vrij klein;

Triac (Thyristor Output): Kan slechts met AC lading, hoog werkende frequentie worden verbonden, met lange levensuur, maar de geschatte stroom van de lading is ook klein

De transistors worden hoofdzakelijk gebruikt voor het plaatsen van controle. De output van het kristal wordt gebruikt om impulsen uit te zenden. Het relais kan niet worden gepulseerd en het kan niet worden geplaatst. Als het relais wordt gebruikt om servo plaatsen of het stappen te controleren, moet de het plaatsen module worden toegevoegd, die niet economisch is. Met één enkele transistoroutput, kunnen servos worden gecontroleerd. Dat het. Volgens de vereisten van het productieproces, het begin en het einde van diverse indicatorlichten, zouden de frequentieconvertors/de digitale gelijkstroom-gouverneurs transistoroutput moeten goedkeuren, die voor hoge frequentieverrichting en korte reactietijd geschikt is; als de PLC frequentie van de systeemoutput minder dan 6 keer per minuut is, zou de relaisoutput de eerste keus moeten zijn. Met deze methode, is de outputkring eenvoudig in ontwerp en heeft sterke anti-interference en lastcapaciteit.

1. Verschillend ladingsvoltage en huidige types

Ladingstype: De transistors kunnen gelijkstroom-ladingen slechts dragen, terwijl de relais zowel AC als gelijkstroom-ladingen kunnen hebben.

Stroom: Transistor Huidige 0.2A-0.3A, Relais 2A.

Voltage: De transistor kan met 24V gelijkstroom worden verbonden (over het algemeen is het maximum over 30V gelijkstroom, en het relais kan met gelijkstroom 24V of AC 220V worden verbonden.

2. Verschillende ladingscapaciteiten

De capaciteit van een transistor om een lading te dragen is minder dan de capaciteit van een relais om een lading te dragen. Wanneer het gebruiken van een transistor, is het soms noodzakelijk om andere dingen aan aandrijvings grote ladingen (zoals relais, relais in vaste toestand, enz.) toe te voegen.

3. De capaciteit van de transistoroverbelasting is minder dan de overbelasting van het relais

In het algemeen wanneer er een grote toevloedstroom (bijvoorbeeld, gloeilampen, aanleidinggevende ladingen, enz.) is, heeft de transistor minder overbelastingscapaciteit en moet zijn derated meer.

4. De transistors antwoorden sneller dan relais

Het principe van het type van relaisoutput is dat cpu de relaisrol drijft om contact op te nemen de externe voeding binnen trekken en maken de externe lading door de gesloten contacten drijven. De stroom van de open kringslekkage is nul en de reactietijd is langzaam (ongeveer 10ms).

Het type van transistoroutput het principe is cpu door de optische koppeling om te maken de transistor van, om de externe gelijkstroom-lading te controleren, is de reactietijd snel (ongeveer 0.2ms of zelfs minder). De transistoroutput wordt over het algemeen gebruikt voor hoge snelheidsoutput, zoals servo/het stappen, enz., voor output met hoge werkende frequentie: zoals temperatuurpid controle, hoofdzakelijk in stappende motorcontrole, servobesturing, en de controle wordt gebruikt van de solenoïdeklep (hoge klep werkende frequentie die).

5. In de geschatte arbeidsvoorwaarde, heeft het relais het levenscyclusduren, en de transistor heeft slechts het verouderen en geen grens op het aantal gebruik.

Omdat het relais een mechanische component is, heeft het het lang werkend leven. De transistor is een elektronische component. Slechts wordt het verouderen gebruikt, en het aantal gebruik is niet beperkt. Het aantal schakelaars per minuut van het relais is ook beperkt, terwijl de transistor niet is.

6. De transistoroutput is lichtjes duurder.

 

♦ Eigenschappen

-- Standaarddin-opgezette regen

-- Statusaanwijzing voor elke input

-- Speciale kring voor autoverificatie, overbelasting, kort:sluiten en anti-interference

-- Hoog - kwaliteitsscr componenten met lage op-weerstand en uitstekende stabiliteit

 

♦ Typische Toepassingen

• Micro-controller • PLC controle • Servosysteem

• Elektromagnetische klep • Gelijkstroom-Motoren

• Huis intelligente controle

 

♦ Technische gegevens

 

Model JR -JR-xK
Outputtype SCR
I/O punten 4,6,8,12,16
Inputsignaal NPN/PNP
Inputvoltage DC24V
Outputvoltage AC 24-250V
Outputcontacten 1NO
(Weerstand biedende) contactcapaciteit 3.15A 250VAC
Verrichtingsvoltage/Versievoltage >5VDC/<1>
Verrichtingstijd/Versietijd <10ms>
Omschakelingsfrequentie ≥5kHz
Afmetingen (WxH) 87×46mm
Steun DIN-spoor

16 Manierplc SCR de Overbelasting van de de Raadsversie van de Modulecontrole Anti - Interferentiekring

Contactgegevens
Wenzhou Ginri Power Automation Co., Ltd.

Contactpersoon: sales

Tel.: +8613757785251

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)