Thuis ProductenVoltage Controlerelais in drie stadia

Compressorenvoltage Controlerelais rd6-w Digitale Plaatsen het In drie stadia

Certificaat
Van goede kwaliteit Enige Fasevoltage Controlerelais voor verkoop
Van goede kwaliteit Enige Fasevoltage Controlerelais voor verkoop
Klantenoverzichten
Товар пришел оперативно и в срок.

—— Gleb Yalymov

Grote Verkoper. Snelle levering.

—— Sergey Budilov

спасибо получил очень быстро

—— Djakhangir Chariev

goede kwaliteit, beter dan het merk Anley en JVM van Taiwan. Goede communicatie met verkoper.

—— Robert Ong

Ik ben online Chatten Nu

Compressorenvoltage Controlerelais rd6-w Digitale Plaatsen het In drie stadia

China Compressorenvoltage Controlerelais rd6-w Digitale Plaatsen het In drie stadia leverancier
Compressorenvoltage Controlerelais rd6-w Digitale Plaatsen het In drie stadia leverancier Compressorenvoltage Controlerelais rd6-w Digitale Plaatsen het In drie stadia leverancier

Grote Afbeelding :  Compressorenvoltage Controlerelais rd6-w Digitale Plaatsen het In drie stadia

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: GINRI
Certificering: CE,CCC
Modelnummer: Rd6-w

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100ST
Verpakking Details: Het voltagerelais is standaard zeewaardig pakket, de individuele doos van 1pcs of 5pcs in een midden
Levertijd: 1-30 dagen op ordehoeveelheid
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, Paypal
Levering vermogen: 20000pcs per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Het meten van kring: L1, L2, L3 Nominale spanning: 380VAC, 50/60Hz
Controlefuncties: faseopeenvolging, faseverlies, overvolatege, undervoltage, timing, het tellen Overvoltage plaatsende waaier: 380-600V regelbaar
Undervoltage plaatsende waaier: 100-380V regelbaar Hysterese: 1-20V regelbaar

Compressoren driefasen-spanningsbewakingsrelais RD6-W digitale instelling

Fase en spanningsbewakingsrelais kunnen voorkomen dat de onbalans slecht is, dus wat is er schadelijk als er faseonbalans is opgetreden

1. Verhoog het vermogensverlies van de lijn. In het driefasen vierdraads voedingsnetwerk, wanneer de stroom door de lijngeleider gaat, zal vermogensverlies worden gegenereerd als gevolg van de impedantie, en het verlies is evenredig met het kwadraat van de passerende stroom. Wanneer het laagspanningsnet wordt gevoed door een driefasig vierdraadssysteem, is de driefasige belastingonbalans onvermijdelijk vanwege de aanwezigheid van een eenfasige belasting. Wanneer de driefasenbelasting ongebalanceerd is, is er stroom door de neutrale lijn. Dit heeft niet alleen een verlies van fase, maar ook een verlies van de neutrale lijn, die het verlies van de stroomlijn vergroot.


2. Verhoog het vermogensverlies van distributietransformatoren. De distributietransformator is de hoofdvoeding voor het laagspanningsnet. Wanneer het wordt gebruikt onder ongebalanceerde driefase belastingscondities, zal het verlies van de transformatortransformator toenemen. Omdat het vermogensverlies van de distributie varieert met de mate van onbalans van de belasting.


3. Vermindering van distributie en uitvoer. In het ontwerp van de distributietransformator is de wikkelingstructuur ontworpen in overeenstemming met de werkomstandigheden voor belastingsverdeling. De wikkelprestatie is in principe hetzelfde en de nominale capaciteiten van de fasen zijn gelijk. De maximaal toegestane output van de transformator wordt beperkt door de nominale capaciteit van elke fase. Als de distributietransformator wordt gebruikt onder een uit drie fasen bestaande ongebalanceerde belastingstoestand, heeft de met licht belaste fase een overcapaciteit, waardoor de output van de distributietransformator wordt verminderd. De mate van vermindering van de output is gerelateerd aan de mate van onbalans van de driefasige belasting. Hoe groter de ongebalanceerde driefasige belasting, hoe meer reductie in de uitvoer van de distributietransformator. Om deze reden werkt de distributietransformator wanneer de driefasenbelasting ongebalanceerd is, de uitvoercapaciteit daarvan de nominale waarde niet kan bereiken, de standby-capaciteit daarvan overeenkomstig wordt verminderd en de overbelastbaarheid ook wordt verminderd. Als de distributietransformator wordt gebruikt onder overbelastingsomstandigheden, kan de distributie gemakkelijk warmte genereren en zelfs als deze ernstig is, kan de distributietransformator worden beschadigd.


4. De distributietransformator produceert een stroom met nulsequenties. De distributietransformator werkt onder de uit drie fasen bestaande ongebalanceerde belastingstoestand en genereert een nulsequentiestroom, die zal veranderen met de mate van onbalans van de driefasige belasting. Hoe groter de onbalans, hoe groter de nulsequentiestroom. Als er tijdens bedrijf een nulsequentiestroom in de transformator is, wordt in de ijzerkern een nulsequentieflux gegenereerd. (Er is geen stroom met de nulvolgorde aan de hogedrukzijde.) Hierdoor wordt de nulvolgorde-flux gedwongen om alleen door de tankwand en het stalen onderdeel te passeren. Het stalen onderdeel heeft een lage permeabiliteit, en hysterese en wervelstromen worden gegenereerd wanneer de nulsequentiestroom door het stalen onderdeel gaat. Verlies, zodat de temperatuurverdeling van de staalcomponent van de transformator stijgt of zelfs verhit. De isolatie van de transformatorwikkeling kan ook de veroudering versnellen als gevolg van oververhitting, wat resulteert in een kortere levensduur van de apparatuur. Tegelijkertijd zal de aanwezigheid van nulsequentiestroom het verlies van de distributietransformator vergroten.


5. Beïnvloed de veilige werking van elektrische apparatuur. De distributietransformator is ontworpen volgens

de driefasige load-balancing bedrijfsomstandigheden. De weerstand, de lekreactantie en de excitatie-impedantie van elke fasewikkeling zijn in principe hetzelfde. Wanneer de distributietransformator werkt in driefasige belastingbalans, zijn de driefasestromen in principe hetzelfde en is de spanningsval van elke fase in de distributietransformator in principe hetzelfde, vervolgens de driefasenspanning van de uitgang van de distributietransformator is ook in balans.
Als de distributietransformator werkt wanneer de driefasenbelasting ongebalanceerd is, is de uitgangsstroom van elke fase niet gelijk en is de interne driefasige spanningsval van de distributietransformator niet gelijk, wat onvermijdelijk tot ongebalanceerde driefasenverdeling zal leiden uitgangsspanning. Tegelijkertijd werkt de distributietransformator wanneer de driefasenbelasting ongebalanceerd is, de driefasige uitgangsstroom niet hetzelfde is en de neutrale lijn de stroom doorlaat. Dientengevolge produceert de neutrale lijn een impedantiedaling, die een verschuiving in het neutrale punt veroorzaakt, resulterend in een verandering in de fasespanning van elke fase. De eenfasige spanning met een zware belasting neemt af, terwijl de eenfase spanning met een lichte belasting toeneemt. Wanneer de spanning uit balans is, wordt stroom geleverd aan het elektrische apparaat van de gebruiker dat waarschijnlijk een hoogspanningsfaseaansluiting veroorzaakt en het elektrische apparaat van de gebruiker dat is aangesloten op een laagspanningsaansluiting mag niet worden gebruikt. Daarom, wanneer de belasting in drie fasen ongebalanceerd is, zal dit de veilige werking van de elektrische apparatuur ernstig in gevaar brengen.


6. Motor efficiëntie is verminderd. De distributietransformator werkt onder ongebalanceerde driefasige belastingcondities en veroorzaakt onevenwichtige driefasige uitgangsspanning. Omdat de niet-gebalanceerde spanning drie voltagecomponenten heeft van positieve sequentie, negatieve sequentie en nulsequentie, wanneer de niet-gebalanceerde spanning wordt ingevoerd in de motor, genereert de negatieve sequentiespanning een roterend magnetisch veld en het roterende magnetische veld gegenereerd door de positieve sequentiespanning werkt als een rem. effect. Omdat het magnetische veld met de positieve opeenvolging echter veel sterker is dan het magnetisch veld met de negatieve reeks, roteert de motor nog steeds in de richting van het magnetische veld met positieve sequenties. Vanwege het remmende effect van het magnetisch veld met negatieve sequenties moet het uitgangsvermogen van de motor echter worden verminderd, wat resulteert in een afname van het motorrendement. Tegelijkertijd zullen de temperatuurstijging en verlies van blindvermogen van de motor ook toenemen met de onbalans van de driefase spanning. Daarom werkt de motor onder driefasige spanningsonbalans, hetgeen zeer oneconomisch en onveilig is.

♦ Functies

- Het ingebouwde LCD en toetsenbord bieden een nauwkeurige, digitale instelling

- Driefasige bewaking van fasevolgorde, faseverlies, over- en onderspanning

- Verstelbare over- en onderspanningsdrempel

- Onafhankelijke instelbare vertragingstijd voor fasevolgorde, faseverlies, overspanning, onderspanning

- Aangedreven door het meetcircuit

- 1 C / O & 1NC contacten

- met timing, tellen en faulure opname

♦ Beschermende functies

-- Fasevolgorde

- Fase verlies

- Overspanning

- Onderspanning

- Timing

- Tellen
- Faulure-opname

♦ Typische applicaties

Pompen • fans

Blowers • Motoren

Compressoren

♦ Goedkeuringen

CE • CCC

♦ Technische gegevens

Type RD6-W
Meetcircuit L1, L2, L3
Nominale spanning 380VAC, 50 / 60Hz
Bewakingsfuncties fasevolgorde, faseverlies, overvolging, onderspanning, timing, tellen
Instellingsbereik van de overspanning 380-600V instelbaar
Onderspanningsinstelbereik Instelbaar van 100-380V
hysteresis 1-20V instelbaar
Vertragingstijd voor overspanning en onderspanning 1-20s verstelbaar
Vertragingstijd voor faseverlies 1-20s verstelbaar
Vertragingstijd voor fasevolgorde 1-20s verstelbaar
indicatoren LCD die spanning, stroom, werkingsstatus aangeeft
Uitgang contacten 1 C / O, 1NC
Contact capaciteit 6A, 250VAC
Afmetingen (H x B x D) 80 × 40 × 54mm
Montage DIN-rail

Contactgegevens
Wenzhou Ginri Power Automation Co., Ltd.

Contactpersoon: sales

Tel.: +8613757785251

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)