Thuis

Wenzhou Ginri Power Automation Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

GINRI-Co. van de MACHTSautomatisering, Ltd is een professioneel van de de faseopeenvolging van het productievoltage de beschermingsapparaat (en naam: de machtsmonitor in drie stadia), en PLC de Raad van het outputgezoem, en de slimme typemotor integreerden beschermingsapparaat, en industriële delenfabrikanten, technologische ontwikkelingteam in de liftindustrie, en de koelingsindustrie, en de kraanindustrie, het milieumateriaal, de mechanische NC-industrie en industrieel na verzekeringssector, gebied hebben uit meer dan 10 van de praktijkjaar ervaring, hebben economische de prijs van de ontwikkelingsverscheidenheid en functie uitstekend van producten. CQC-het systeem van de productkwaliteit door de certificatie van het de Kwaliteitscentrum van China (3C) en Ce-certificatie, producten in het productieproces in strikte overeenstemming met de ISO9001-vereisten van het kwaliteitsborgingsysteem en professionele technische en de dienststeun.

Voltagephase-sequence bescherming vele jaren die (materiaal, koelingsmateriaal, kraan (passagier en goederen) liften, controle van de schermen gelijkstroom-van het voedingsysteem (Kabinet), precisieairconditioners, ruimteairconditioners, elektrisch hijstoestel, boilermateriaal, lasermateriaal, het parkeren materiaal, kranen, compressoren) etc. de looppas gebruiken.

PLC outputversterkers die (milieubescherming materiaal, numerieke controle en automatiseringsmateriaal, automobiele, plastic machines, hydraulische machines, ceramische schuimmachines, houtbewerkingsmachines, machines) etc. de looppas gebruiken.

Jaren van geïntegreerde Intelligente motorbeschermer (elektrische centrales, papierfabrieken, staalfabrieken, aluminiuminstallaties, cementinstallaties, behandelings van afvalwaterinstallaties, de installaties van de steenkoolvoorbereiding, raffinaderijen, petrochemische installaties die), etc. de looppas gebruiken.

De productkwaliteit is stabiel en veilig, betrouwbaar, en verdiende een stevige marktpositie in de markt en een hoge reputatie in de industrie, ontvangen unaniem erkenning en lof van onze klanten.

Het Ginribedrijf hangt altijd „wetenschappelijk beheer aan aangezien de kern, de gebruikersbehoeften aan het Centrum om zich op productkwaliteit te concentreren, de uiterst nauwgezette dienst oprecht is,“ de ondernemingsgeest, te roepen gelieve ons van alle gangen van het leven, dank u!

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

In 1995, is de GINRI-MACHTSautomatisering CO.LTD onderneming, bij het begin, wij was nadruk op de relaisbescherming en devolte aan volledigere verscheidenheid, Meer professionele technologie, betrouwbaardere kwaliteit tot vandaag. Natuurlijk in de toekomst, is het het principe nog van ons.

 

Tijdens de tijd kwam 2005 aan, heeft er tien jaar voor de AUTOMATISERING CO.LTD van GINRI OIWER, omdat de volharding van onderzoek en ontwikkeling en poogt altijd om de kwaliteit beter te maken, heeft het Merk „GINRI“ normaal voor de gebruiker in China goedgekeurd. Beginnend die tijd, betekent het Merk „GINRI“ kwaliteit.

 

In Maart 2015, was de Internationale handelsafdeling over de hele wereld opstelling bij dit bedrijf, door de B2B-website, internationaal begin van de handelsafdeling de eerste stap aan de markt voor

 

In 2018, GINRI-had de MACHTSautomatisering CO.LTD product de Fasevoltage controle en de relaismodule meer dan Twintig jaar. Nu hebben wij overal vele klant het woord door B2B-website of B2C-website en krijgen het goede antwoord voor de kwaliteit van ons product.

 

Ook in dit jaar, treffen wij voorbereidingen om ons bij Amazonië aan te sluiten, de veel meer koper laten worden stel goederen van ons tevreden.

Wij hebben het beroeps technische team en de leveringsmanier met meerdere kanalen om het goed naar u zo spoedig mogelijk te verzenden

Wenzhou Ginri Power Automation Co., Ltd. Wenzhou Ginri Power Automation Co., Ltd. Wenzhou Ginri Power Automation Co., Ltd. Wenzhou Ginri Power Automation Co., Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Type Business

Fabrikant

Merken : Ginri

Aantal werknemers : 50~100

Opgericht Jaar : 1995

Export pct : < 10%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Enige Fasevoltage Controlerelais voor verkoop Van goede kwaliteit Enige Fasevoltage Controlerelais voor verkoop Van goede kwaliteit Enige Fasevoltage Controlerelais voor verkoop