Thuis

Wenzhou Ginri Power Automation Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit Enige Fasevoltage Controlerelais voor verkoop
Van goede kwaliteit Enige Fasevoltage Controlerelais voor verkoop
Klantenoverzichten
Товар пришел оперативно и в срок.

—— Gleb Yalymov

Grote Verkoper. Snelle levering.

—— Sergey Budilov

спасибо получил очень быстро

—— Djakhangir Chariev

goede kwaliteit, beter dan het merk Anley en JVM van Taiwan. Goede communicatie met verkoper.

—— Robert Ong

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  De plaats in het industriële District van Baitawang dichtbij door de ELEKTRONISCHE STAD van CHINA, dicht bij WENZHOU-haven, heeft het geschikte vervoer

   

  Onze productie-eenheid omvat alle stappen van de productielijn van onze producten. Onze fabriek wordt regelmatig geïnspecteerd, volgens sociale en milieunormen die in China van kracht zijn.

   

  Het productiebeheer introduceert modulebeheer om ervoor te zorgen dat elke productieverbinding, met inbegrip van programma, het kopen, het Produceren, kwaliteit, materiaal, opslag, enz., regelmatig en efficiënt kan lopen.

  Het geavanceerde het testen en productiemateriaal ook veel verbetert verder ons productietarief en verzekert onze kwaliteit.

   

  De materialen zijn in strikte overeenstemming met de vereisten van de meters en de verwerving van nationale normen, hebben wij reeds een gekwalificeerd leveranciersevaluatiesysteem, gevestigd en een reeks van testnorm ontwikkeld. Alle materialen moeten strikte test overgaan alvorens in fabriek binnen te gaan, en in productie dan gebruikt. Verzeker de normale prestaties van de grondstoffen.

   

  Ons de fase en het voltage controlerelais van de fabrieksnadruk en relaismodule in China. Wij kunnen onze producten in diverse soorten leveren verpakking volgens klant-specifieke eisen. Wij veroorzaken meer dan 100 soorten producten die over de hele wereld worden uitgevoerd naar ongeveer 60 landen en gebieden. Controleer de kosten, en leverings concurrerende prijs voor onze klanten

   

  De kwaliteit is onze cultuur. Wij hebben ons eigen ontwikkelend en listig team, die onze eigen technologische en innovatieve producten voor klanten verzekeren. Voor om het even welke klanten die nieuw idee over sommige producten hebben, enkel vertel ons, kunnen wij volgens uw idee een uniek ontwerp van de producten verstrekken. Voor om het even welke klanten die ons de steekproeven van sommige producten verzenden, zullen wij zullen en betere degenen ontwikkelen ontwerpen die op de steekproeven worden gebaseerd. Voor elke klant, zullen wij het beste geschikte materiaal, en ook innovatief materiaal voor hun producten! kiezen. Wij kunnen volgens klanten ontwerpen om steekproef van hen te doen!. Wij zijn fabrikant, fabriek, zodat hebben wij de capaciteit van massaproduktie


  De ontwikkeling en de moderne technologie zijn de pijlers van ons werk, dat hoogst door onze klanten wordt gewaardeerd, omdat alle producten en diensten volgens individuele vereisten kunnen worden aangepast - u wordt niet alleen een product, maar een oplossing op lange termijn.


  Wij hebben zeer goede verhouding met vele leveranciers, en onze R&D-ervaring, wij in de positie zijn om met klanten samen te werken voor het ontwikkelen van hun eigen project met exclusieve voorwaarde


  Tijdens de afgelopen jaren hebben wij met succes samenwerking met cliënten van Duitsland, Rusland, Turkije, Algerije, Mexico, het Onthaal van Colombia enz. aan contact met ons om een samenwerking op lange termijn te beginnen, en u te danken voor uw vriendelijke steun!

 • OEM / ODM

  Brandmerken is zeer belangrijk omdat u een gemakkelijke manier nodig hebt om uw producten van de producten te onderscheiden die door andere fabrikanten worden aangeboden.  product OEM/ODM als deel van zijn standaard verwerkende diensten.

   

  Wij verlenen de OEM ODM dienst voor uw ordeproduct met inbegrip van de specificatiekleur of het embleem enz.

 • R & D

  Ons onderzoek en ontwikkelingsteam hebben constant de innovatieve producten van geschikte marketing ontwikkeling ontworpen en verzekerd onze klant het product van de marktvraag krijgt

   

  Het bedrijf heeft een R&D-centrum gevestigd dat zich in het ontwerp en de vervaardiging van beschermers specialiseert. De technische kern en de leden van het beheersteam van het centrum hebben decennia van ervaring in de industrie en hebben uitgebreide theoretische en praktische ervaring. De samenhang en de interne opleiding hebben een professioneel team met rijke ervaring in het ontwerp en de vervaardiging van beschermers.

Contactgegevens
Wenzhou Ginri Power Automation Co., Ltd.

Tel.: 86-577-6298-2267

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)